Сукня Дакоти Джонсон просто впала під час інтерв'ю, але зірка "50 відтінків сірого" елегантно викрутилась

23 июня 2024

Зірка "50 відтінків сірого", американська актриса Дакота Джонсон потрапила у незручну ситуацію на вечірньому шоу Jimmy Kimmel Live. Під час розмови з ведучим металічна бретелька зірки несподівано відчепилася від сукні.

Джонсон уміло викрутилася: їй довелося підтримувати верхню частину вбрання руками. Конфуз не стали вирізати з шоу, а глядачі звернули увагу на професіоналізм акторки. 

"Частина вашої сукні щойно відчепилася. З вами все гаразд?" – запитав зірку Джиммі Кіммел. "Моя сукня просто… вона просто впала", – зі сміхом відповіла Дакота. Гостя була одягнена в чорне плаття з металевими деталями, прикрашеними квітковими елементами, які слугували лямками. Одна з бретель, здається, зламалася, через що Джонсон довелося тримати її на місці.

"Ну, я просто потримаю", – сказала вона. Ведучий пожартував, що зірці потрібно було "втримати важливу роль", на що актриса поклала обидві руки на груди, щоб притримати одяг. Джонсон зуміла тримати бретелі на місці до кінця інтерв’ю, відповідаючи на запитання про свій майбутній фільм.

Це не перша "гардеробна невдача" Дакоти на вечірніх програмах. У січні 2022 року актриса насилу сиділа у своїй червоній міні-сукні під час появи у The Late Late Show з Джеймсом Корденом. Джонсон схрестила ноги та поклала руки на верхню частину стегон.

Тоді ведучий  помітив її дискомфорт і запитав: "Ти в порядку? Ти в порядку? Хочеш мою куртку?" Знаменитість грайливо відповіла: "Я в порядку. Нічого такого, чого б ніхто ще не бачив", ймовірно, маючи на увазі свої відверті сцени з в ролі Анастасії Стіл у франшизі "50 відтінків сірого".

У 2016 році, приймаючи нагороду за улюблену драматичну кіноактрису на церемонії вручення премії People's Choice Awards, зірка так само пожартувала після того, як її короткий топ Armani Privé Couture розстібнувся на сцені.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як одного з найвідоміших реперів світу затримали в Маямі: він вдерся на чужу яхту та порушував порядок.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лукашенко змінив посла в Росії та кількох міністрів 27 июня 2024

Формальний лідер Білорусі призначив нового главу своєї адміністрації. Ним став посол у РФ Дмитро Крутий.

Партизани знайшли ППО, яка прикриває дачу Путіна в Сочі 27 июня 2024

Система протиповітряної оборони Панцир-С1 розташована за 15 км від Бочарів Струмка в Сочі.

20-річну дочку Хайді Клум зазнімкувати коло острову Сардинія у компанії її бойфренда 27 июня 2024

Донька німецької моделі Гайді Клум, 20-річна манекенниця Лені Олумі подалася на відпочинок до берегів Італії. Юну красуню вже встигли зазнімкувати коло острову Сардинія у компанії її бойфренда Аріса Рачевскі, з яким вона зустрічається вже кілька років.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше