Олена Кравець прокоментувала багатодітне материнство і те, як говорить життю "так"

28 июня 2024

Акторка, телеведуча та подкастерка Олена Кравець розказала про головну особистісну зміну, яка відбулася з нею за останні два з половиною роки.

47-річна зірка також зізналася, про який свій вчинок із минулого вона найбільше шкодує, та чи відчуває, що справляється як мама трьох дітей.

Про це ішлося в програмі "Розмова".

Олена розказала, що змінилося в ній за час повномасштабної війни

Фото з Instagram Кравець

"Головна зміна, вона відбулася в мене в професійному і в особистісному плані теж, можливо, це те, що я почала говорити життю "так" і не відкладати його на потім. У мене був такий синдром відкладеного життя. Зараз цього немає", - розповіла Кравець.

"І ще усвідомлення віку. Часу. І питання, яке не дає сьогодні розслабитись: "Що ти ще можеш?" У багатьох сенсах. "Що ти ще можеш?" Не знаю, може, воно не дуже дівоче-жіноче, але іноді якась занадто вибагливість до себе. Там, де я можу трошки розслабитись, все одно якийсь внутрішній неспокій", - додала Олена.

На думку зірки, ще важче зараз від того, що під час повномасштабної війни ми не можемо будувати плани.

"Коли ти не можеш планувати, спертись на майбутнє, навіть цей синдром відкладеного життя, він спирається на майбутнє, "потім", "завтра", і ти розумієш, що треба сьогодні, не відкладай, класні ж речі відбуваються іноді, дивись, ти наважилася - і це відбулося", - поділилася акторка.

47-річна зірка тепер не відкладає життя на потім, а каже йому "так"

"А іноді з позиції думки про дітей, про твоє майбутнє, про країну, то іноді прям в таку заганяю себе тривожність і сум, що просто згадую, що коли ти на емоційному своєму дні, то перше, що треба зробити, це перестати копати. І от я в цей момент "так, досить, є цей день, є цей ранок, малі пішли до школи". Чіпляєшся, як за гачки, за якісь дуже дрібні радощі. Але вони набули сьогодні такого сенсу, що здається, отам все життя", - зізналася вона.

Зі слів Олени, якби вона могла повернутися у своє минуле і виправити помилку, то не залишила би свою старшу доньку, 11-місячну на той момент Машу з дідусем та бабусею в Кривому Розі, коли переїхала в Київ.

"Ми рік не бачились. Якби зараз, я б забрала її. Щось би вигадала. Знімали б квартиру не вдесятьох, а водинадцятьох", - визнала Кравець.

Старша донька Кравець, Маша не хоче публічності

Фото з Instagram Маші Кравець

Телезірка, в якої, крім 21-річної Маші, є майже 8-річні двійнята, Іван та Катерина, чесно та вичерпно висловилася про своє багатодітне материнство.

"Отут можна нецензурно? Це пі-пі-пі-пі... щастя. Це, вашу наліво, бляха, щастя", - зі сміхом заявила вона.

"Я їм кажу: "Якби Маша не була такою в дитинстві, як вона була, вас би не було! Завдячте їй! Тому що якби вона була така, як ви, вас би теж не було!" Але просто ти іноді розумієш, що єдиний раз за день в усьому цьому треші, коли ти щиро посміхнулася, це було через них", - поділилася Кравець.

На думку Олени, те, що вона здатна самій собі зізнатися, що не справляється, дає право й дітям зізнаватися у їхніх слабкостях та вразливостях, бо ніхто не є ідеальним.

Акторка вважає, що "пізнувато" народила молодших дітей. На той момент їй було 39 років

"Можна, можна просто бути втомленою. Можна не грати з дітьми, коли ти не можеш, не хочеш. Можна їм сказати: "Я зараз маю побути сама 15 хвилин, будь ласка". Можна поплакати поруч із ними. Можна не ховатись. Можна сказати: "Я накричала на тебе, я вибачаюсь. Але дивись, я не вмію так довго терпіти. Давай щось із цим робити, бо я не хочу на тебе кричати, я тебе дуже люблю, але я не впораюся наступного разу, давай щось робити". Можна. Оце все можна. Не грати роль. Якби я грала роль мами, я би сказала: "Дуже важко, але так". Ні. Я не вивожу. Тому я часто вибачаюся перед ними. Тому вони кажуть останнім часом: "Мамо, ми самі вирішимо цю проблему, добре?" Я кажу: "Так", - розказала вона.

Кравець вважає, що її діти вчать її життю, і вона розуміє, чому непрості двійнята прийшли до неї саме в такому віці.

"А я просто звичайна жінка, чесно. І якщо є відчуття, що мої діти якось по-іншому капризують або не капризують, якщо є відчуття, що в них якесь інше життя, то ні. Мені здається, в нас зараз усіх в основній масі більш-менш однакове життя", - запевнила Олена.

Нагадаємо, навесні поповзли чутки, що в стосунках Кравець із чоловіком не все добре.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Apple Watch стали улюбленим інструментом лікарів для первинної діагностики 30 июня 2024

Apple Watch стали улюбленим інструментом лікарів для первинної діагностики

Jerry Heil та alyona alyona відповіли на претензії Фаріон 30 июня 2024

Співачка Jerry Heil та реперка alyona alyona, які цього року представляли Україну на Євробаченні та посіли 3 місце, відповіли на закиди мовознавиці Ірини Фаріон щодо їхніх псевдонімів.

Який бур’ян здатен миттєво знизити артеріальний тиск і зняти втому: не поспішайте його викидати 30 июня 2024

Тим, хто дбає про своє здоров’я обов’язково треба вживати в їжу цю цілющу рослину.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше