У Греції впав у море винищувач F-16

20 марта 2024

Винищувач Військово-повітряних сил Греції F-16 Block 52+ упав у море неподалік острова Псатура в північній частині Егейського моря у середу, 20 березня. Про це повідомляє грецьке медіа Ekathimerini.

Пілоту вдалося вчасно катапультуватися; його розшукали та доставили у лікарню гелікоптером.

Винищувач F-16 з 337-ї ескадрильї 110-го винищувального авіаполку, виконував тренувальний політ.

На місце інциденту вилетіли гелікоптери Super Puma та Sikorsky S70 із міста Марафон, літак Canadair із Салонік та фрегат Aegeus, якому допомагала берегова охорона.

Як ми вже писали, в Туреччині під час тренувальних польотів розбився легкий винищувач NF-5, є загиблий, але це не пілот.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

50-річна Кейт Бекійнсейл у розкішній сукні з'явилася на хіднику вперше після загадкової госпіталізації. Фото 4 мая 2024

Британська актриса Кейт Бекінсейл з'явилася на світському заході вперше після своєї загадкової госпіталізації у березні через хворобу, яку вона досі не розсекретила.

Андрій Кравченко заступився за скандальну Славу Камінську: вона з усіма спілкується російською, але точно за Україну 4 мая 2024

Андрій Кравченко заступився за скандальну Славу Камінську: вона з усіма спілкується російською, але класна і точно за Україну Вони записали дует на пісню "Зупини"

Брітні Спірс оскандалилась у розкішному готелі через бойфренда і маму 4 мая 2024

Загорнулася в ковдру і тримала в руках подушку: Брітні Спірс оскандалилась у розкішному готелі через бойфренда і маму Фанати зірки збентежені її станом

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

SKSDESIGN 1.0
SKSDESIGN

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше