У Москві заявили про створення "Дніпровської флотилії"

20 марта 2024

Країна-агрессор Росія сформувала так звану "Дніпровську річкову флотилію". Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу на засіданні колегії відомства у середу, 20 березня.

"Відповідно до рішення верховного головнокомандувача триває поступальний розвиток збройних сил Росії та підвищення їх бойових можливостей. Сформовано армійський корпус, мотострілецьку дивізію, Дніпровську річкову флотилію й бригаду річкових катерів флотилії", – заявив він.

За словами Шойгу, до кінця поточного року планується формування двох загальновійськових армій і 30 з'єднань, з них 14 дивізій і 16 бригад.

"Продовжимо вдосконалення бойового та чисельного складу російської армії відповідно до загроз військовій безпеці країни, що утворюються", – додав міністр.

Раніше Шойгу заявив, що у 2023 році контракт із збройними силами Росії уклали близько 540 тисяч осіб. Завдяки цьому сфрмували дві резервні армії та шість дивізій.

Нагадаємо, за даними ГУР,  у Росії щомісяця мобілізують понад 20 тисяч осіб на війну проти України.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Анна Неплях розказала про свої харчові звички і як тримає вагу 18 мая 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях, яка на початку війни набрала 10 кіло, продовжила тему прийняття себе, зокрема свого тіла.

Олександр "Терен" Будько пояснив, чому іде на "Холостяк" 18 мая 2024

Після того, як стало відомо, що героєм нового сезону шоу "Холостяк" стане ветеран російсько-української війни Олександр "Терен" Будько, претендентки на його серце на деякий час обвалили сайт каналу СТБ.

Як правильно витягнути кліща в домашніх умовах безпечно і швидко 18 мая 2024

В лісах, скверах і парках України все частіше з'являються кліщі. Вони розносять збудник хвороби Лайма. А тому, якщо після укусу кліща у вас немає можливості звернутися до лікаря, потрібно знати, як правильно витягнути його в домашніх умовах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше