У Києві відкриють для відвідувачів парк Муромець

29 марта 2023

У Києві в квітні для відвідувачів відкриють парк "Муромець". Охочі зможуть прогулятися його територією чи кататися на велосипеді.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації. У столиці зберігається заборона на відвідування лісів.

"Парк "Муромець" цього весняно-літнього сезону буде відкритим для відвідувачів. Зокрема, для проведення спортивних тренувань, велопрогулянок, інших активних заходів. Відкритим для відвідування парк буде з квітня", – розповіли в пресслужбі.

У КМДА вкотре нагадали, що в столиці на період дії воєнного стану суворо заборонено відвідувати ліси, а також заїжджати туди на будь-якому транспорті. Частина лісових територій була зоною бойових дій і там досі можуть залишатись вибухонебезпечні предмети.

"Також нагадуємо про заборону здійснювати фото- та відеозйомку переміщень військової техніки та її розміщення. Відповідно до Кримінального кодексу України, такі дії, вчинені в умовах воєнного або надзвичайного стану, караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років", – резюмували в пресслужбі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Київській області навесні 2023 року можна буде побачити, як квітнуть три мільйони тюльпанів. Унікальна локація буде відкрита для відвідувачів у Добропарку.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Бужинська з нагоди річниці пригадала своє весілля 24 апреля 2024

Співачка Катерина Бужинська та її чоловік Дімітар Стойчев 23-го квітня святкують річницю свого шлюбу.

25-річна подружка ДіКапріо подалася на відпочинок у екзотичні краї 24 апреля 2024

25-річна італійська модель Вітторія Черетті, а за сумісництвом – кохана Леонардо ДіКапріо, подалася на відпочинок у екзотичні краї.

Нова нормальність: у РФ стали пекти хліб з мух 24 апреля 2024

Росіян запевняють, що їсти личинки мух не тільки нормально, а й корисно. Передбачається, що вони мають зміцнити здоров'я населення.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше