У Києві затримали 16-річного блогера, "наближеного" до Тищенка: його звинувачували у зневазі до ЗСУ

28 июня 2024

У Києві правоохоронці затримали на Позняках столичного блогера Андрія. У соцмережах 16-річного молодика називають "золотим хлопчиком" та вважають наближеним до народного депутата Миколи Тищенка.

Про це повідомило видання Телеграф. Підліток вже дав пояснення своїх дій правоохоронцям.

Так, у п'ятницю, 28 червня, працівники СБУ на Позняках затримали 16-річного блогера Андрія, якого у соціальних мережах називають "золотим хлопчиком" та вважають наближеним до нардепа Миколи Тищенка.

Підлітка доправили до Дарницького райвідділку поліції для надання пояснень. Згідно з інформацією видання, хлопця підозрюють у зневазі до бійців ЗСУ. Ця образа начебто стосується відео, поширеного у соцмережах, де одним із фігурантів був саме Андрій. Після кількагодинного допиту юнака відпустили – до правоохоронців він приходив разом зі своєю матір'ю.

"Андрій пояснив, що кілька років тому записував відео із пародією на пісню одного із російських пропутінських співаків, однак так його нікуди і не виклав. Зараз цей запис вигулькнув у соцмережах, що і розцінили як спробу образи у бік українських військовослужбовців. Хлопець пообіцяв записати відео з вибаченнями та запевнив, що ніяких зв'язків із РФ не має", – розповіли журналісти.

У соцмережах повідомляють, що нібито підліток співав гімн РФ та пісню "я русскій". Також хлопець прокоментував інформацію про ймовірні зв'язки з нардепом Миколою Тищенком.

"До Миколи Миколайовича я не маю жодного стосунку. Я допомагав Андрію Димитруку й іншим, я писав заяви на голову СБУ щодо так званих шахрайських офісів та ботоферм, які працюють на користь держави-агресора сьогодні. Так, я публікував дані про ці офіси і писав заяви до СБУ. У нас одна ідеологія, можна так сказати, із Миколою Миколайовичем", – зазначив блогер.

На його думку, зараз на Тищенка чиниться тиск суспільства та журналістів, однак нардеп, впевнений Драган, націлений лише на допомогу Україні.

Журналісти додали, що у соцмережах про 16-річного блогера справді розповідають багато цікавого. Йому приписують володіння дорогими авто та годинниками, порушення правил дорожнього руху на дорогах столиці, наявність приватної охорони та зв'язки із політичною та бізнесовою елітою України. Сам хлопець будь-які порушення закону зі свого боку заперечує.

Як повідомляв OBOZ.UA, генеральний прокурор України повідомив про підозру чинному народному депутату Миколі Тищенку. Його підозрюють у причетності до незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі. Санкція статті, яку інкримінують нардепу, передбачає до 5 років позбавлення волі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інна Мірошниченко вперше показала личко прийомної доньки та розповіла про знайомство з нею 1 июля 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, адвокатка та блогерка Інна розповіла, як вони познайомилися зі своєю четвертою донькою, яку вони днями вдочерили.

Apple вже розробляє iOS 19 під кодовим ім'ям Luck 1 июля 2024

Apple вже розробляє iOS 19 під кодовим ім'ям Luck

Чи відбиратимуть авто в ухилянтів в Україні — пояснення юриста 1 июля 2024

Чи відбиратимуть авто в ухилянтів в Україні — пояснення юриста

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Ineed 3.2
Ineed

Отзывов: 1

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше