На Київщині сталась масштабна пожежа у приватному будинку

14 сентября 2024

У селищі Глеваха Київської області рятувальники гасили пожежу у приватному будинку на площі 225 квадратних метрів. Завдяки діям бійців ДСНС вдалось запобігти розповсюдженню вогню на інші оселі.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини.Причину виникнення загоряння встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 12 вересня о 19:14 до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про пожежу в селищі Глеваха на вулиці Кожарова.

"По прибуттю було встановлено, що горить приватний двоповерховий житловий будинок,  існує загроза поширення вогню на сусідні будинки. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося запобігти розповсюдженню вогню  на інші будівлі. Пожежу ліквідовано о 21:06 на площі 225 кв. м", – уточнили в пресслужбі.

Нагадаємо, у Київській області рятувальники протягом 9 вересня 107 разів виїжджали ліквідовувати загоряння в екосистемах. Загальна площа всіх пожеж складає понад 40 га.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Подільському районі Києва в понеділок, 9 вересня, сталась пожежа на території станції шиномонтажу. Стовп чорного диму, який виник на місці події, можна було побачити у кількох районах столиці.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ведуча Аліна Доротюк показала себе з 10-м розміром грудей і розповіла, чому зменшила їх: який вигляд вона зараз має 18 сентября 2024

Аліна Доротюк показала себе з 10-м розміром грудей і розповіла, чому зменшила їх: який вигляд зараз має ведуча За 11 років після операції журналістка ні разу не пошкодувала про своє рішення

У Китаї створили найємніший у світі акумулятор у стандартному 6-метровому контейнері - 8 МВт·год 18 сентября 2024

У Китаї створили найємніший у світі акумулятор у стандартному 6-метровому контейнері - 8 МВт·год

Instagram посилив батьківський контроль, ввівши обмеження за допомогою Teen Accounts 18 сентября 2024

Instagram посилив батьківський контроль, ввівши обмеження за допомогою Teen Accounts

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше