«Все це схоже на сильний грип» - Ольга Навроцька та Фагот розповіли про перебіг COVID-19

22 октября 2020

Дизайнерка Ольга Навроцька разом із коханим, музикантом Олегом Михайлютою вже близько 2-х тижнів борються з COVID-19. Ексклюзивно для JS, пара поділилася деталями перебігу хвороби та порадила дотримуватися рекомендацій спеціалістів, а не один одного, адже вплив недуги занадто індивідуальний.

«Все почалося з кашлю у Олега і температури 37,4. За кілька днів, температура піднялася і у мене. Перші дні нас ламало як при сильному грипі. Олег поїхав до терапевта, зробив знімок легенів і здав тест у клініці «Добробут». Легені були чисті. Я, в свою чергу, викликала Dila і здала тест.

Маю зізнатися, сумнівів у тому, що це COVID-19 не було.

Усі навколо радили робити КТ. Я відмовлялася, адже це зайве опромінення. Я багато читала про те, що робити комп’ютерну томографію відразу не варто. Ми почали пити ударні дози вітаміну C, D, цинку і кілька разів збивали температуру парацетамолом. Поки чекали на результати, знайшли хорошого лікаря. Він прослухав легені, перевірив сатурацію, виписав нам підтримуючі ліки і порадив пити багато чистої теплої води. Окрім того, він додав: враховуючи, що ліків від COVID-19 немає, лікувати треба симптоматику і стежити за перебігом хвороби.

КТ варто робити тільки тоді, коли в цьому дійсно є необхідність і краще на другому тижні хвороби.

Знову ж таки, якщо є необхідність. Вірусна пневмонія може бути у всіх, але вона проходить сама, і не обов’язково переходить в бактеріальну. Ось за цим треба стежити разом з лікарем. Ось ми і стежимо.

На другому тижні у мене почався синусит і стало складно дихати. Виявилося, що це м’язеві спазми. Слабкість є, але вже менша. І іноді присутнє відчуття, що погано міркуєш. Але вже теж рідше. У Олега пропав нюх. В цілому, все це схоже на сильний грип. У нас другий тиждень і ми не розслабляємося. Розслабимося на третьому. Моя порада: шукати правильного лікаря, не панікувати і не читати, як це проходить у інших. Тому що все дуже індивідуально», — прокоментувала ситуацію Ольга Навроцька.

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ексдружина Остапчука заінтригувала фото з рукою чоловіка у себе на талії 18 мая 2024

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріуска і блогерка Христина Остапчук ошелешила яскравою зйомкою.

Путін озвучив "базу" для потенційних переговорів 17 мая 2024

Якщо почнуться переговори, то Росія буде виходити "з реалій на землі", попередив російський правитель.

Хезболла атакувала Ізраїль понад 70 ракетами 17 мая 2024

Ізраїльська армія повідомляє, що десятки ворожих ракет перехопила їхня система Залізний купол.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше