Житель Великої Британії виграв у лотерею понад 170 млн фунтів

26 сентября 2022

Власник квитка з Великої Британії зірвав джекпот на суму майже 172 млн фунтів стерлінгів (понад $185 млн) у лотереї EuroMillions. Про це повідомляє телеканал Sky News у неділю, 25 вересня.

Старший радник із роботи з переможцями з компанії-оператора лотереї на території Великої Британії Camelot Group Енді Картер заявив, що це третій за величиною виграш за всю історію лотереї. Власник виграшу вже заявив права на приз.

Людина, ім'я якої не називається, вже пред'явила свій квиток, в якому він зумів вгадати всі сім чисел лотереї. Після того, як виграш буде підтверджено і виплачено, новоявлений мільйонер ухвалить рішення, чи хоче він, щоб країна дізналася його ім'я. Якщо він вирішить зберегти анонімність, то в пресі не з'явиться навіть інформація про те, в якій частині країни купили щасливий квиток.

Всього за підрахунками Sky News, лише 16 людей у ​​Великій Британії вигравали в EuroMillions більш як 100 млн фунтів. Рекорд було встановлено 20 липня, коли один із британців став одразу багатшим на 195 млн фунтів (близько $234,5 млн за курсом на той момент). За два місяці до цього сімейна пара з графства Глостершир на південному заході Англії зірвала джекпот у розмірі 184,3 млн фунтів.

Лотерея EuroMillions проводиться у Європі з 2004 року. За її правилами, переможець має право залишитися неназваним. Саме так чинить переважна більшість із них. Так, володар липневого рекордного виграшу у Британії не розголошував свого імені.

Нагадаємо, у липні нинішнього року мешканець американського штату Іллінойс виграв у лотерею 1,28 млрд доларів. Це третій за розмірами джекпот історія США.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережу потрапили 10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон 28 марта 2024

10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон: від них віє теплом і ніжністю Деякі з них ви могли ніколи не бачити

Струс мозку: як розпізнати і що робити 28 марта 2024

Струс мозку: як розпізнати і що робити

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв 28 марта 2024

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Style Pack 5.0
Style Pack

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше