Microsoft анонсувала нові функції для комп'ютерів

23 мая 2024

Microsoft анонсувала нові функції для комп'ютерів

Microsoft офіційно представила різновид персональних комп'ютерів з операційною системою Windows, націлених на роботу зі штучним інтелектом - Copilot+ PC. Цей новий бренд акцентуватиме увагу на тому, що пристрій відповідає спеціальним стандартам і здатний виконувати безліч функцій ШІ локально, без необхідності підключення до хмари.

Щоб отримати сертифікацію Copilot+ PC, девайс повинен мати нейронний процесор, щонайменше 16 Гб оперативки та мінімум 256 Гб вбудованої пам'яті. Перші моделі Copilot+ PC - це ARM-ноутбуки на процесорах Qualcomm, здатні працювати до 18 годин без підзарядки.

Copilot+ PC надає доступ до низки нових фішок Windows:

  • Recall - це можливість "відкотити" будь-яку дію в рамках системи. Наприклад, користувач може прокрутити часову шкалу і повернутися до певного сайту, застосунку або документу.
  • Cocreator - свіжа можливість для миттєвої творчості та редагування фотографій. Вона дає змогу використовувати різні стилі та фільтри в додатках Paint і "Фотографії" за допомогою штучного інтелекту. І найкраще - це безкоштовно і без обмежень за кількістю використань.
  • Live Captions пропонує автоматичний синхронний переклад для будь-якого аудіоконтенту на вашій системі: фільмів, прямих трансляцій, подкастів і навіть відеоконференцій. Ви зможете бачити субтитри з миттєвим перекладом більш ніж 40 мовами, де б не знаходилися.
  • Помічник Copilot буде оновлено до новітньої моделі GPT-4o, що значно поліпшить його функціональність і зручність використання.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, яку Windows люблять в Україні. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українців обурила реклама бренду білизни brabrabra, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець відреагувала 15 июня 2024

"Чому Олена Кравець говорить за військову?" Українців обурила реклама бренду білизни brabrabra, зірка "Кварталу 95" відреагувала Білборд у метро викликав хвилю обурення

ЗМІ дізналися, як Лукашенко зрадив Вірменію 15 июня 2024

Білорусь – один із найближчих союзників Москви – навряд чи діяла б без мовчазної підтримки Кремля, вважають експерти.

У Швейцарії пролунали вибухи в гаражі житлового будинку: є загиблі 15 июня 2024

Вогонь в якийсь момент поширився на кілька поверхів будівлі. Імовірна причина інциденту - нещасний випадок.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Фора  
Фора

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше