Microsoft анонсувала нові функції для комп'ютерів

23 мая 2024

Microsoft анонсувала нові функції для комп'ютерів

Microsoft офіційно представила різновид персональних комп'ютерів з операційною системою Windows, націлених на роботу зі штучним інтелектом - Copilot+ PC. Цей новий бренд акцентуватиме увагу на тому, що пристрій відповідає спеціальним стандартам і здатний виконувати безліч функцій ШІ локально, без необхідності підключення до хмари.

Щоб отримати сертифікацію Copilot+ PC, девайс повинен мати нейронний процесор, щонайменше 16 Гб оперативки та мінімум 256 Гб вбудованої пам'яті. Перші моделі Copilot+ PC - це ARM-ноутбуки на процесорах Qualcomm, здатні працювати до 18 годин без підзарядки.

Copilot+ PC надає доступ до низки нових фішок Windows:

  • Recall - це можливість "відкотити" будь-яку дію в рамках системи. Наприклад, користувач може прокрутити часову шкалу і повернутися до певного сайту, застосунку або документу.
  • Cocreator - свіжа можливість для миттєвої творчості та редагування фотографій. Вона дає змогу використовувати різні стилі та фільтри в додатках Paint і "Фотографії" за допомогою штучного інтелекту. І найкраще - це безкоштовно і без обмежень за кількістю використань.
  • Live Captions пропонує автоматичний синхронний переклад для будь-якого аудіоконтенту на вашій системі: фільмів, прямих трансляцій, подкастів і навіть відеоконференцій. Ви зможете бачити субтитри з миттєвим перекладом більш ніж 40 мовами, де б не знаходилися.
  • Помічник Copilot буде оновлено до новітньої моделі GPT-4o, що значно поліпшить його функціональність і зручність використання.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, яку Windows люблять в Україні. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як 25 років тому: Бекхеми вбралися у свої весільні луки для яскравого фото 5 июля 2024

4-го липня зіркова пара, колишній футболіст Девід Бекхем та колишня співачка, дизайнерка Вікторія Бекхем святкують срібне весілля.

Мама вісьмох дітей із Лас-Вегаса, яка була вагітна 12 років поспіль, стане бабусею у 40 років 5 июля 2024

Мама вісьмох дітей із Лас-Вегаса, яка була вагітна 12 років поспіль, стане бабусею у 40 років. Фото і відео Уперше вона стала матір'ю у 16 років

На Київщині пенсіонерка скинула собаку із залізничного мосту 5 июля 2024

На Київщині пенсіонерка скинула собаку із залізничного мосту. Подробиці справи Винній загрожує до трьох років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Павел Шульга 5.0
Павел Шульга

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше