Список новостей

подписаться на трансляцию RSS

  1. Подключите скоростной интернет прямо сейчас!

    Подключите скоростной интернет прямо сейчас!

    5 марта 2023

    Современную жизнь трудно представить без тех возможностей, которые были предоставлены человечеству развитием современных информационных технологий

  2. Опубліковано рейтинг найпродуктивніших смартфонів на початок 2023-го

    Опубліковано рейтинг найпродуктивніших смартфонів на початок 2023-го

    4 марта 2023

    Ресурс AnTuTu опублікував свіжий рейтинг продуктивності топових смартфонів. У моделей різні процесори - Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, MediaTek Dimensity 9000 і Snapdragon 8+ Gen 1.

  3. Стало відомо, хто з українських водіїв має замінити права на нові

    Стало відомо, хто з українських водіїв має замінити права на нові

    4 марта 2023

    На сьогодні в Україні існує кілька видів посвідчень водія, які видавали в різні періоди незалежності України. При цьому деякі посвідчення водія продовжують діяти і з ними можна виїжджати на дорогу, а деякі потрібно обов'язково міняти.

  4. З 1 листопада зимові шини в Україні можуть стати обов'язковими

    З 1 листопада зимові шини в Україні можуть стати обов'язковими

    4 марта 2023

    У нинішній редакції ПДР України не надто розписано питання про необхідність зміни шин на авто в залежності від пори року. Щобільше, правила не встановлюють різницю між різними видами гуми, а лише встановлюють заборону встановлення різних видів шин на одну вісь авто

  5. Xiaomi представила батарею, яка майже не боїться морозів

    Xiaomi представила батарею, яка майже не боїться морозів

    4 марта 2023

    Xiaomi анонсувала концепт акумулятора з твердотільного матеріалу. Він не повністю стійкий до мінусових температур, але демонструє значно більші успіхи, ніж аналоги конкурентів. Про це повідомляє MyDrivers.

  6. В Україні вийшов мобільний додаток із мапою бойових дій

    В Україні вийшов мобільний додаток із мапою бойових дій

    4 марта 2023

    Розробники популярної онлайн-мапи бойових дій DeepStateMAP випустили свій мобільний додаток. Тепер українці зможуть зручніше стежити за подіями на фронті, розташуванням і пересуванням окупантів. Про це повідомляє ITC.

  7. У марсохода Perseverance появился новый попутчик — камень в правом переднем колесе

    У марсохода Perseverance появился новый попутчик — камень в правом переднем колесе

    4 марта 2023

    Марсоход Perseverance продолжает собирать случайных «попутчиков». В начале прошлого года на его переднем левом колесе появился камень, который остаётся там и по сей день. Теперь у марсохода появился ещё один — более крупный камень попал в переднее правое колесо и тоже теперь путешествует с ровером.

  8. Новые петли для складных смартфонов Samsung вряд ли превзойдут нынешние по износоустойчивости

    Новые петли для складных смартфонов Samsung вряд ли превзойдут нынешние по износоустойчивости

    4 марта 2023

    Вполне возможно, что в грядущем смартфоне-книжке Samsung — Galaxy Z Fold5 — будет использоваться новый шарнир типа «капля воды», продемонстрированный Samsung Display на выставке CES 2023, сообщил ресурс The Verge со ссылкой на публикации The Elec и 9to5Google. По данным источников, Samsung начала тестирование надёжности нового шарнира, с которым складки на месте сгиба экрана не столь заметны.

  9. Жінка з iPhone втратила гроші через поганий пароль

    Жінка з iPhone втратила гроші через поганий пароль

    4 марта 2023

    Мешканка Нью-Йорка Рейхан Аяс втратила 10 тис дол після того, як у неї вкрали iPhone на виході з бару. Постраждала намагалася відновити доступ до свого облікового запису, але зіткнулася з некомпетентністю служби підтримки виробника. Про це повідомляє Business Insider.

  10. Учёные придумали метод мгновенной 3D-печати с помощью ультразвуковой голографии — он удобен для создания живых органов

    Учёные придумали метод мгновенной 3D-печати с помощью ультразвуковой голографии — он удобен для создания живых органов

    4 марта 2023

    Учёные из институтской сети Общества Макса Планка опубликовали статью, в которой сообщили о разработке технологии быстрой 3D-печати с помощью ультразвуковых волн. Пространственные излучатели за считанные секунды собирают модель из рабочего вещества в виде голограммы в жидкой среде. Технология может найти применение в медицине для печати органов из живых клеток — она бесконтактная и поэтому стерильна.

Каталог отзывов



×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше