Список новостей

подписаться на трансляцию RSS

  1. Експерт розказав, чи важко пілоту радянського літака перевчитися на польоти на іноземному

    Експерт розказав, чи важко пілоту радянського літака перевчитися на польоти на іноземному

    8 марта 2023

    Військовий експерт Олег Жданов вважає, що пересадка пілотів радянських літаків на західні машини вимагає кардинального перенавчання. Навіть попри те, що ключові навички пілотування зберігаються завжди.

  2. Як обрати надійного інтернет-провайдера?

    Як обрати надійного інтернет-провайдера?

    7 марта 2023

    Сучасне життя важко собі уявити без можливостей, які були надані людству завдяки розвитку сучасних інформаційних технологій. Кажучи конкретніше, без інтернету тепер не в змозі обійтися не лише інженери чи студенти, а й пенсіонери

  3. NASA запустит телескоп «Нэнси Грейс Роман» в 2027 году — он будет осматривать небосвод в 1000 раз быстрее, чем «Хаббл»

    NASA запустит телескоп «Нэнси Грейс Роман» в 2027 году — он будет осматривать небосвод в 1000 раз быстрее, чем «Хаббл»

    7 марта 2023

    Хотя только в 2021 году NASA запустило сверхсовременный космический телескоп «Джеймс Уэбб», инженеры работают над новой космической обсурваторией, в некоторых отношениях имеющей ещё больше возможностей. Уже в 2027 году будет запущен телескоп «Нэнси Грейс Роман» (он же WFIRST), способный чрезвычайно быстро осматривать обширные районы космического пространства.

  4. Українські пілоти вирушили до США - коли чекати на літаки F-16

    Українські пілоти вирушили до США - коли чекати на літаки F-16

    7 марта 2023

    З початку війни в Україні політики раз у раз говорять про необхідність передачі Україні літаків, але протягом року західні країни відмовлялися. Схоже, тепер ситуація може змінитися. Так, нещодавно у Повітряних Силах Збройних Сил України розповіли, що зараз на території США перебувають два українські пілоти.

  5. У ВР пропонують почати забирати авто українців на потреби ЗСУ

    У ВР пропонують почати забирати авто українців на потреби ЗСУ

    7 марта 2023

    На початку війни в Україні п'яниці за кермом уже забирали авто на потреби Збройних Сил України, але тоді це робилося напівлегальним способом. Наразі депутати хочуть узаконити можливість забирати авто у п'яних водіїв на потреби ЗСУ. При цьому йдеться як про алкогольне чи наркотичне сп'яніння, так і про водіїв, які перебувають під дією препаратів.

  6. Стало відомо, скільки можуть прослужити смартфони від популярних брендів

    Стало відомо, скільки можуть прослужити смартфони від популярних брендів

    7 марта 2023

    Портал Gizmochina вирішив вивчити і порівняти політику оновлення смартфонів різних виробників. У результаті стало відомо, які гаджети зможуть порадувати своїх власників найдовше.

  7. В WhatsApp добавят защиту от звонков мошенников

    В WhatsApp добавят защиту от звонков мошенников

    7 марта 2023

    В обозримом будущем у пользователей WhatsApp появится защита от звонков спамеров, мошенников и других злоумышленников. Meta работает над новой функцией, позволяющей оградить пользователей от потока нежданных вызовов в мессенджере.

  8. BAE Systems представила спосіб перетворення авіаційних бомб на дрони-камікадзе

    BAE Systems представила спосіб перетворення авіаційних бомб на дрони-камікадзе

    7 марта 2023

    BAE Systems Australia представила технологію з перетворення некерованої авіаційної бомби на дрон-камікадзе. Проект назвали Razer. Про це стало відомо з повідомлення на офіційному сайті.

  9. Xiaomi запустит массовое производство электромобилей до середины 2024 года

    Xiaomi запустит массовое производство электромобилей до середины 2024 года

    7 марта 2023

    Один из крупнейших производителей смартфонов Xiaomi в первой половине 2024 года начнёт массовое производство электромобилей. Об этом сообщил в воскресенье основатель и гендиректор компании Лэй Цзюнь (Lei Jun) в ходе выступления в парламенте КНР. По его словам, в прошлом году Xiaomi инвестировала в подразделение по производству электромобилей более 3 млрд юаней ($434,3 млн).

  10. В Україні відкрили першу автошколу для людей з інвалідністю

    В Україні відкрили першу автошколу для людей з інвалідністю

    7 марта 2023

    У рамках нової стратегії "Без бар'єрів" від першої леді України Олени Зеленської у МВС відкрили перші автошколи для людей з інвалідністю. Одні із перших автошкіл у такому форматі запрацювала у місті Дніпро на базі ДДУВС (Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ). На базі цієї автошколи готуватимуть водіїв категорії "В".

Каталог отзывов



×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше