Список новостей

подписаться на трансляцию RSS

  1. ЗСУ підбили рідкісний комплекс ППО росіян

    ЗСУ підбили рідкісний комплекс ППО росіян

    3 февраля 2023

    Українські військові продовжують успішно знищувати окупантів і цього разу ЗСУ змогли підбити ЗРК Тор-М2ДТ. Згідно з аналітиками з Ukraine Weapons Tracker, це перший випадок знищення російської системи протиповітряної оборони, яка спочатку була заточена під використання в арктичних умовах.

  2. Samsung представила лінійку ноутбуків Galaxy Book3

    Samsung представила лінійку ноутбуків Galaxy Book3

    3 февраля 2023

    Samsung не була скупа на новинки і на вчорашній презентації також представила лінійку ноутбуків Galaxy Book3. Якщо робити невеликий спойлер, то пристрої зовні схожі на попередників Book2. Головна відмінність у процесорі Intel Core 13 і новому дисплеї. Нові ноутбуки схожі між собою, тому їх легко сплутати.

  3. Експерт висловив думку, яка зброя може кардинально змінити хід війни

    Експерт висловив думку, яка зброя може кардинально змінити хід війни

    3 февраля 2023

    Військовий експерт Олег Жданов заявив, що постачання Україні далекобійних ракет ATACMS може кардинально змінити хід військових дій. Усе тому, що окупанти прив'язані до залізниці. Шляхами перевозяться боєприпаси, паливо, важка техніка та інше озброєння. Про це повідомляє 24 канал.

  4. Надувные модули будущей космической станции Blue Origin испытали на предельную прочность — рвануло от души

    Надувные модули будущей космической станции Blue Origin испытали на предельную прочность — рвануло от души

    3 февраля 2023

    Часть жилых и рабочих отсеков на будущей коммерческой космической станции компании Blue Origin будут надувными. В рамках проекта Orbital Reef частью работ занята компания Sierra Space. Для сертификации NASA надувные модули должны выдерживать нагрузки далеко за пределами штатных, а подобное всегда заканчивается впечатляющими светошумовыми эффектами. Sierra Space не разочаровала и показала видео взрывов трёх опытных модулей.

  5. Nissan создал реальный электрический кабриолет Max-Out с сиденьями-транфмормерами и колёсами с подсветкой

    Nissan создал реальный электрический кабриолет Max-Out с сиденьями-транфмормерами и колёсами с подсветкой

    3 февраля 2023

    Nissan представила физическое воплощение концепта электрического кабриолета Max-Out, показанного компанией в ноябре 2021 года на серии компьютерных изображений. Прототип Max-Out будет демонстрироваться в штаб-квартире Nissan в Иокогаме (Япония) в рамках мероприятия Nissan Futures, которое продлится с 4 февраля до 1 марта.

  6. Netflix запровадив жорстке правило для користувачів у всьому світі

    Netflix запровадив жорстке правило для користувачів у всьому світі

    3 февраля 2023

    Netflix хоче, щоб користувачі раз на місяць підключалися до свого основного Wi-Fi. Таким чином майданчик бореться з тим, що люди дають один одному свої паролі. Про це повідомляє The Streamable.

  7. У РФ не можуть збирати Lada - показники гірші, ніж за Брежнєва

    У РФ не можуть збирати Lada - показники гірші, ніж за Брежнєва

    3 февраля 2023

    Починаючи з лютого 2022 року виробництво автомобілів у Росії падають буквально щомісяця. Багато західних автовиробників припинили свою роботу і закрилися, а російські автовиробники, які намагаються імітувати бурхливу діяльність з кожним днем, все ближче до повного колапсу.

  8. Космический парус ADEO для удаления с орбиты отслуживших спутников успешно испытали

    Космический парус ADEO для удаления с орбиты отслуживших спутников успешно испытали

    3 февраля 2023

    На орбите Земли находится немало космического мусора, от микроскопических кусочков краски до использованных ступеней ракет. Хотя уже разработано немало решений для удаления мусора из ближайшего космоса, немецкая компания High Performance Space Structure Systems (HPS) разработала и успешно испытала ещё один метод, позволяющий уводить с орбиты спутники в конце их жизненного цикла — в первую очередь для того, чтобы они не стали очередным мусором на орбите.

  9. Співзасновники Instagram створюють новий застосунок із відгомонами TikTok

    Співзасновники Instagram створюють новий застосунок із відгомонами TikTok

    3 февраля 2023

    Співзасновники Instagram Кевін Сістром і Майк Крігер готують новий проект. Їхній додаток носитиме назву Artifact і працюватиме за принципом, як TikTok. Про це повідомляє Engadget.

  10. Електровантажівка від Volvo встановила рекорд, проїхавши 3000 кілометрів

    Електровантажівка від Volvo встановила рекорд, проїхавши 3000 кілометрів

    3 февраля 2023

    Щодня електротранспорт стає все більш звичним для більшої кількості водіїв. Водночас зараз активно розвивається саме ніша легкового електротранспорту, а ось повноцінні вантажівки на електротязі поки що для багатьох на диво, але компанії, які займаються виробництвом вантажних машин уже працюють над першими екземплярами з електротягою.

Каталог отзывов



×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше