Бажаєте знати правду? Купуйте РУБІКОН!

21 сентября 2022

У серйозних і навіть часом критичних обставин буває необхідний контроль за тим, чи людина говорить правду, чи вона бреше. Для з'ясування цього важливого параметра використовується поліграф, або як його ще називають, детектор брехні. У багатьох розвинених зарубіжних країнах результати тесту на поліграфі не приймаються судами і не можуть слугувати доказом, але з'ясувати, наприклад, чи варто підозрювати людину в тому, чи іншому злочині, та приступати до подальшого розслідування, безперечно можна.

В Україні створено свій «детектор брехні» РУБІКОН: www.polygraph-rubicon.com,  розроблений на основі самих передових технологій у відповідній сфері. Якість приладу підтверджено сертифікатами, його ефективність є абсолютно доведеною. Пристрій призначений для використання як у стаціонарних умовах, так і в польових.

Як працює поліграф?

Всі наші «погані» вчинки зберыгаються в таємних кутках пам'яті, тому нагадування про них викликає рефлекторну реакцію організму, яку практично неможливо контролювати, особливо якщо йдеться не про супер-агентів, а про звичайних людей. Поліграф – пристрій, який якраз і дозволяє фіксувати дані реакції за допомогою цілого ряду чутливих датчиків, що реєструють наступні параметри організму, зокрема такі:

  • частота та глибина дихання;
  • електричний опір шкіряного покриву;
  • частота пульсу;
  • артеріальний тиск тощо.

Принцип роботи та базові параметри поліграфів різних моделей здебільшого збігаються, хоча при цьому можуть мати і деякі відмінності. Результати проведених тестів оформлюються в аналоговому чи цифровому форматі для подальшого аналізу отриманих даних профільними фахівцями.

У традиційний комплект «детектора брехні» входить певна кількість вимірювальних вузлів та блоків:

  • сенсорний блок;
  • датчики вимірювання гальванічних параметрів шкіряного покриву;
  • пристосування та датчики виміру артеріального тиску, дихання, рухової активності;
  • мікрофон;
  • камера;
  • спеціальне програмне забезпечення та багато іншого.

У деяких випадках за допомогою відповідних датчиків  також реєструється активність нейронів головного мозку.

Професійний поліграф РУБІКОН має всі переваги кращих моделей сучасних «детекторів брехні», але при цьому відрізняється привабливою ціною, яка істотно нижче зарубіжних аналогів, так що є прямий сенс придбання пристрою безпосередньо у виробника, з яким можна зв'язатися, скориставшись контактними даними, наведеними на сайті.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо про що серіал "Оленя" і чому одна з найгучніших новинок стала тригером для глядачів Netflix 2 мая 2024

Про що серіал "Оленя" і чому одна з найгучніших новинок стала тригером для глядачів Netflix Від нього був в шоці навіть Стівен Кінг

Маск відзначився черговою заявою про війну, згадав Одесу 2 мая 2024

Маск вважає, що кінець війни на користь Російської Федерації та втрату Україною частини території легко передбачити.

Даша Трегубова розкрила інсайд, чому після 2014 року Україна продовжувала виробляти російськомовний контент 2 мая 2024

Навіть Netflix це бачив. Даша Трегубова розкрила інсайд, чому після 2014 року Україна продовжувала виробляти російськомовний контент Акторка зізналася, що раніше підтримувала російськомовний контент

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше