Браузер Microsoft Edge викрили в самовільній поведінці

1 февраля 2024

Браузер Microsoft Edge викрили в самовільній поведінці

Microsoft дуже хоче, щоб її браузером Edge користувалася якомога більша кількість користувачів. Однак, це бажання настільки високе, що розробники передбачили можливість без згоди імпортувати дані з інших браузерів, повідомляє The Verge.

За спостереженням журналістів, після одного з останніх оновлень системи і перезапуску комп'ютера, Edge автоматично запустився з вкладками з Chrome. Перевірка налаштувань Edge, які відповідають за цю функцію, показала, що вона вимкнена. Подібна проблема повторилася на ноутбуці.

Один із користувачів мережі зі свого боку зазначив, що після перевстановлення Windows він знайшов налаштування, які синхронізують інформацію Chrome у Microsoft Edge. Також виявилося підтвердження збору зазначених відомостей з боку Microsoft, якщо користувач залогінився і ввімкнув синхронізацію.

У техногіганті ситуацію поки ніяк не прокоментували. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Mozilla назвали "брудні" прийоми конкурентних браузерів. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше