Стало відомо, чому автовиробники зменшують витрати на шумоізоляцію

24 августа 2024

Чому автовиробники зменшують витрати на шумоізоляцію: причини та наслідки

Не всі автомобілі мають високоякісну шумоізоляцію. Хоча деякі моделі можуть забезпечувати прийнятний рівень шумозахисту, у більшості випадків шумоізоляція є недостатньою. Це може призводити до того, що водії та пасажири стикаються з неприємними аеродинамічними шумами, шумом шин та звуками дорожнього руху, що негативно впливає на комфорт під час поїздок. Чому ж автовиробники обирають економію на шумоізоляції?

Про це повідомляє "Автосвіт".

Технічні та економічні обмеження

Однією з причин є технічні та економічні обмеження. Хоча теоретично створити абсолютно безшумний автомобіль можливо, це вимагає значних витрат. Інженери мають обмеження в межах бюджету, що визначає, які матеріали і технології можуть бути використані для шумоізоляції. Вартість покращення шумоізоляції часто є занадто високою для бюджетних та середньокласних автомобілів.

Шумоізоляція на заводі: стандарти і класи

При установці шумоізоляції на заводі важливо дотримуватись певних стандартів, що відповідають класу автомобіля. У дорогих і преміум-сегментах автомобілів шумоізоляція зазвичай забезпечується на високому рівні, тоді як для бюджетних моделей витрати на шумоізоляцію часто знижені, щоб зменшити загальну вартість автомобіля. Абсолютно безшумний автомобіль є дуже дорогим задоволенням, тому в бюджетних і середньокласних моделях економлять на шумоізоляції.

Кількість і тип матеріалів

Ще однією важливою характеристикою є кількість шарів матеріалу, що використовуються для шумоізоляції. Окрім внутрішньої обшивки, існує також зовнішня шумоізоляція у вигляді мастики, яка не тільки знижує шум, але й має антикорозійні властивості, адже є герметиком. Мастика допомагає захистити автомобіль від корозії та забезпечити додаткову шумоізоляцію.

Раніше ми повідомляли, кому з українців припинили видачу та обмін водійських прав.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ФРН схвалила додаткові €400 млн на зброю Україні 26 сентября 2024

Також Німеччина нанадасть додаткові 170 млн євро в короткостроковій перспективі для відновлення енергетичної інфраструктури України.

У Чечні викрали родича Джохара Дудаєва - соцмережі 26 сентября 2024

Бізнесмен Лом-Алі Ідігов 17 вересня приїхав з Москви до свого рідного селища Катаяма в Чечні.

Козловський уперше показав личко сина у кліпі на присвячену йому щемливу колискову. Відео 26 сентября 2024

Співак Віталій Козловський зробив символічний подарунок своєму первісткові Оскару, якому виповнилося 7 місяців. Артист присвятив йому пісню, в кліпі на яку вперше показав широкому загалу обличчя малюка.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше