Для чого варто проводити передпродажну діагностику автівки?

10 сентября 2024

Погодьтеся, купівля автомобіля, який вже перебував протягом певного терміну у використанні, у певному сенсі є придбанням «кота в мішку». І чим довше автівка служила колишньому господареві, тим міцніше буде цей умовний «мішок». Цілком логічно, що покупець може сумніватися з приводу багатьох опцій, пов'язаних з експлуатацією та технічним станом машини, тим більше що нинішні умільці можуть і пробіг підкрутити, і наслідки аварії чи утоплення майстерно замаскувати.

При цьому і продавцю не надто приємно, що покупець не особливо довіряє його словам, намагаючись упіймати його на кожному слові. З подібної ситуації є відмінний вихід і це передпродажна діагностика авто в Києві, яка, з одного боку, дозволяє покупцеві отримати об'єктивну та всебічну інформацію про транспортний засіб, а з іншого – дає змогу продавцю почуватися комфортно та впевнено. І оскільки така діагностика проводиться незалежною та незацікавленою третьою стороною, обидва учасники угоди можуть спокійно довіряти отриманому результату.

Як вибрати надійний автосервіс для проведення експертизи?

Цілком зрозуміло, що при обранні СТО не може бути конфлікту інтересів, тобто, жодна із сторін не повинна мати до цього автосервісу навіть непряме відношення. Крім цього, при проведенні діагностики треба дотримуватися наступних принципів:

  • позитивна репутація автосервісу, який видає Акт проведеної експертизи;
  • відповідний професійний рівень працівників СТО, які проводять експертизу;
  • об'єктивність та неупередженість проведення діагностики.

Зауважимо, що всім перерахованим вище вимогам повністю відповідає автосервіс Stop&Go, кваліфіковані фахівці якого завжди готові допомогти клієнтам, а ціна діагностики авто вас точно порадує.

Що важливо перевірити під час діагностики?

Для отримання повної об'єктивної інформації про стан автомобіля необхідно виконати наступні дії:

  • візуальний огляд кузова з аналізом товщини лакофарбового шару, перевірка стану дзеркал, скла, бамперів, освітлення, наявність осередків корозії тощо;
  • огляд порогів та днища, тестування гальмівної системи, рульового управління, аналіз стану підвісок, виявлення можливих вм'ятин, пошкоджень та протікань рідини;
  • діагностика роботи силового агрегату з метою виявлення сторонніх шумів, загального рівня шуму, температурних показників тощо;
  • комп'ютерна діагностика всіх блоків та вузлів на предмет помилок;
  • тест-драйв автомобіля на дорозі для оцінки всіх можливих робочих показників під час руху.

Така комплексна діагностика допоможе покупцеві позбутися сумнівів і прийняти рішення щодо покупки, а продавцю – здобути спокій, відчуття чистого сумління та позбавити себе ймовірних претензій, що можуть виникнути з боку покупця.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Соловій повідомила рішення суду щодо її скандального висловлювання в Чорноморську 28 сентября 2024

Скандальна історія навколо співачки Христини Соловій та її липневого виступу в Чорноморську, де вона нецензурно висловилася щодо старої назви міста, Іллічівськ, схоже, офіційно завершилася.

В Україні запровадили нове водійське посвідчення з посиленим захистом 28 сентября 2024

В Україні запровадили нове водійське посвідчення з посиленим захистом

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше