СБУ повідомили, що для підриву Кримського мосту знадобилося 850 кг вибухівки

17 августа 2023

Для підриву Кримського мосту знадобилося 850 кг вибухівки

Американський канал CNN присвятив свій репортаж українським морським дронам-камікадзе і результативним атакам по Кримському мосту, десантному кораблю ВМФ РФ "Оленегорский горняк", танкеру військового призначення Sig. У відео промайнули ексклюзивні кадри від Служби безпеки України та коментарі від її керівника Василя Малюка.

Очільник СБУ каже, що для вибухів на Кримському мосту використовувався спеціальний варіант дрона SeaBaby з бойовою частиною у 850 кг. Для "Оленегорського гірника" і Sig пливли подарунки з БЧ у 450 кг. Над SeaBaby не один місяць працювали фахівці СБУ. В атаці на незаконну путінську споруду 17 липня в той же час допомагали ВМС України.

Потужність наших морських дронів вдалося збільшити без сильного укрупнення габаритів. І найголовніше - їхній рівень малопомітності для окупантів збережено на належному рівні.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Jerry Heil у паєтках попозувала для індійського глянцю та засвітилася в кліпі переможців Євробачення 2024. Фото 6 октября 2024

Співачка Jerry Heil, яка представляла Україну на Євробаченні 2024, знялася для обкладинки індійського глянцю Hi Celeb Magazine та засвітилася у кліпі переможців пісенного конкурсу Nemo.

Обама агітуватиме за Гарріс у ключових штатах 6 октября 2024

Колишній президент подорожуватиме країною протягом останніх 27 днів перед виборами і зосередить свої зусилля на ключових для перемоги штатах.

YouTube збільшить максимальну тривалість Shorts до трьох хвилин 6 октября 2024

YouTube збільшить максимальну тривалість Shorts до трьох хвилин

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше