Характеристики iPhone 15 Ultra: дизайн, камера, кольори, ціна

30 августа 2023

Чим ближче до прем’єри п'ятнадцятого айфона, тим більше стає цікавих витоків про нього. Останні інсайди припускають, що найпотужніший із серії, що ви можете купити, iPhone 15 Ultra, отримає новий 3 нм чипсет, порт USB Type C замість традиційного Lightning, рекордне масштабування камери та нові кольори. А ще – найбільшу матрицю, яка коли-небудь використовувалася в смартфонах Apple.

Поки що навіть невідомо, чи це буде Айфон 15 ультра, чи його назва буде з приставкою Max. Але вже зараз є сенс ознайомитись із можливими характеристиками флагмана Apple, що говорить про всю його велич. Та, можливо, попередньо замовити «яблучний» телефон в магазині AVIC.UA.  

Гідний назви «Ультра» – характеристики iPhone 15 Ultra 

Компанія Тіма Кука майже 100% змінить назву професійного смартфона. Замість 15 Pro Max має з’явитися 15 Ultra, що пояснюється модною тенденцію в назвах мобільних пристроїв, зокрема, конкурентів Samsung. 

iPhone 15 Ultra дизайн 

На відміну від більш дешевих смартфонів з Купертіно, Ультра 15 отримає корпус з титану. Основа буде легшою, ніж в поточних 14-х айфонів з нержавіючої сталі чи алюмінію. Водночас, 15 ультра стане міцнішим – стійкішим до падінь, подряпин.

Рамка екрану стане вужчою, а «гойдалка» гучності взагалі зникне, її замінить функціональна кнопка дії.

Роз’єм USB Type C замість Lightning – ще одна знакова зміна смартфонів Apple 2023. Отже, зміниться й зовнішнє оформлення портів.

Не варто забувати й про Dynamic Island, що візуально зробить екран більшим, та додасть комфорту використання. 

iPhone 15 Ultra камера 

Говорять про найкращий комплект камер – камера 48 МП з перископною структурою та подвійна селфі-камера.

Перша зможе рекордно зближувати об’єкти фотографування. Якщо раніше найбільший можливий зум був 3-кратним, то в 15 Ультра він буде 5-ти, а то й 10-кратний. Деталізація кадрів, зроблених на iPhone 15 Ultra небачена! 

iPhone 15 Ultra кольори 

Для адептів «яблучних» гаджетів виробники пропонують телефони Apple кольорів Midnight, Starlight, Product (RED). Новими мають стати – темно-червоний, близький до коричневого чи темно-бордового. Або ж це буде більш яскравий, малиновий відтінок, про що свідчить інсайд китайського користувача Weibo. Водночас, про традиційний фіолетовий колір немає жодного витоку, тому чи буде айфон в такому варіант, під питанням. 

Скільки коштуватиме iPhone 15 Ultra 

Згідно з інформацією LeaksApplePro, очікуваний Ultra iPhone 2023 може коштувати 1299 доларів у найдешевшій конфігурації (приблизно 52 тис. грн). Відбудеться збільшення на 200 доларів у порівнянні з ціною iPhone 14 Pro Max. У свою чергу, iPhone 15 Ultra у топовій версії з 1 ТБ пам’яті може коштувати до 1799 доларів (близько 72 тис. грн). Чому такі великі суми? LeaksApplePro пояснює це інфляцією та зростанням витрат виробництва. Зокрема, використанням більш сучасних та вартісних технологій дисплея.

Ціна iPhone 15 Ultra в Україні – це не просто суми в доларах, конвертовані в гривні. Якщо вартість базових айфонів 14 у Сполучених Штатах залишилася незмінною у порівнянні з iPhone 13, то в Україні вона зросла. І наразі немає ніяких підстав вважати, що подібне не станеться цього року. Сподіваємось, однак, що до прем'єри iPhone 15 гривня зміцниться, і Apple змінить свій коефіцієнт перерахунку, пропонуючи нові моделі, нехай, і за все ще високими, але трохи більш прийнятними цінами.

Якщо ви вже зараз розглядаєте варіант – купити 15 Айфон Ультра, зверніться до магазину гаджетів і техніки AVIC.UA. Зробіть попереднє замовлення майбутніх телефонів Apple та станьте першими щасливими власниками.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ринопластика в Турции 21 мая 2024

Турция занимает одно из ведущих мест в мире по количеству проведенных пластических операций. Здесь работают квалифицированные специалисты с международным признанием, а медицинские центры используют инновационные технологии и методики

Винахідник назвав, що б не дало Путіну напасти на Україну 21 мая 2024

Винахідник назвав, що б не дало Путіну напасти на Україну

Фахівці дали поради, як доглядати чутливу шкіру обличчя 21 мая 2024

Фахівці дали поради, як доглядати чутливу шкіру обличчя

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше