На Android з'явився зловред, який краде гроші в банківських додатках

2 апреля 2023

На Android з'явився зловред, який краде гроші в банківських додатках

Фахівці з питань кібербезпеки з компанії Cleafy виявили нове шкідливе програмне забезпечення під назвою Nexus. Зловред краде гроші з банківських додатків власників гаджетів на ОС Android. Про це повідомляє TechRadar.

Nexus водиться в сторонніх магазинах із програмами для Android, не в Google Play. Шкідник здатний зчитувати двофакторну аутентифікацію з смсок і Google Authenticator.

"Інтерфейс Nexus підтримує віддалене впровадження близько 450 сторінок входу в банківський застосунок, що мають реалістичний вигляд, для крадіжки облікових даних", - кажуть у Cleafy.

Дослідники зазначають, що розробники трояна впровадили для нього механізм автоматичного оновлення. Додатково зловмисники хочуть зашифрувати шкідливі дії, щоб жертва не змогла зрозуміти, що відбувається.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що ChatGPT здатний створити небезпеку для людей.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі показали який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста 30 сентября 2024

Який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста України. Фото Володарю "Золотого м'яча" виповнилося 48 років

Осадча привітала первістка з 22-річчям та показала рідкісні фото з ним 30 сентября 2024

41-річна телеведуча Катерина Осадча ніжно привітала свого старшого сина Іллю з 22-річчям та показала спільні рідкісні фото.

Вздуття, акне, втома і не тільки: лікарі назвали десять ознак, що ви вживаєте надто багато сиру 30 сентября 2024

Сир може бути частиною будь-якої здорової дієти, кажуть лікарі, адже в ньому міститься багато поживних речовин, в тому числі білок та кальцій. Однак, надто велика кількість цього продукту може й зашкодити.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше