Найпрестижніший електрокар BMW засвітився на вулицях Києва (фото)

13 апреля 2023

Найпрестижніший електрокар BMW засвітився на вулицях Києва (фото)

На вулицях Києва останнім часом помічають досить велику кількість ексклюзивних та цікавих автомобілів. Однією із недавніх знахідок став електричний BMW i7. Автомобіль 2023 року з силовою установкою на 544 л. сфотографували на вулицях Києва журналісти порталу ТопЖир.

Дане авто на момент написання статті є найдорожчим електрокаром BMW, ціни на який починаються від 116 тисяч євро (4,63 млн. гривень). i7 не є абсолютною новинкою, тому електричний преміальний седан - це перероблена версія класичного BMW 7 Series останнього модельного року.

ТопЖыр
ТопЖыр

У рух авто наводять два електромотори, які сумарно видають потужність 544 к.с. До першої "сотні" машина може розігнатися за 4,7 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці 240 км/год. Живить даний автомобіль батарея на 101,7 кВт∙год, що дає машині можливість проїжджати до 625 кілометрів на одному заряді.

Зарядка до 80% у режимі турбо займає 34 хвилини. При цьому автомобіль практично не має зовнішніх відмінностей від бензинової версії. Як і в бензиновій версії, в електрокар можна встановити величезний екран над заднім рядом, який виїжджає і перетворюється на домашній кінотеатр для задніх пасажирів.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про ще один унікальний автомобіль, який помітили на вулицях Києва, а саме кросовері-кабріолеті на базі Nissan Murano.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кассель в ювілей Белуччі несподівано пригадав їхній шлюб на показав її зворушливі фото з дочками 1 октября 2024

30-го вересня одна з найвідоміших італійок сучасності, актриса Моніка Белуччі відзначає 60-річчя. Із нагоди цього красуню привітали не лише чимало друзів та близьких, але і її ексчоловік, французький актор Венсан Кассель.

Норвегія планує побудувати паркан на кордоні з Росією 1 октября 2024

На думку міністерки юстиції Норвегії Емілі Енгер Мель, будівництво паркану може бути одним зі способів покращення ситуації із безпекою.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше