ППО Росії визнано нікчемною

23 августа 2024

ППО Росії визнано нікчемною

ППО країни-терористки Росії призначена для пошуку об'єктів із високою радіопомітністю. Проте, наша армія використовує для боротьби із ворогом засоби, які локатори РФ виявити не здатні. Про це розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап.

Він зазначає, що російська задумка нікчемна, оскільки Кремль вирішив перекрити все на далеких підступах комплексами, модернізованими ще з радянських часів. Йдеться про С-300, який перетворили на С-400 "Тріумф".

"А потім вони вирішили, що С-400 якось замало, треба, щоб було більше — С-500. Усі ці системи, на які росіяни покладалися, призначені для виявлення об'єктів із високою радіопомітністю. Це бомбардувальники, які обов'язково летітимуть у напрямку Росії і будуть її всіма силами бомбити. Це якісь великі, здоровенні ракети, які їх атакуватимуть", – пояснив він.

Росія не врахувала можливу атаку маленькими дронами. Вихваляний "Панцир", який прикриває С-300 і С-400, не здатний виявляти такі цілі.

"І особливим показником у всій цій історії є атака аеродрому "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму, коли там стояли і "Панцир", і С-300, і С-400. Прилетіли дрони, спочатку вивели радіолокаційні системи, потім вивели зв'язок, потім тихо з-за пагорбів вилетіли Storm Shadow, накрили ще зверху ATACMS, і не стало всієї цієї великої потужної системи ППО. Тобто російська система ППО не здатна ефективно працювати в тих умовах, які зараз потрібні", – констатував Криволап.

Нагадаємо, раніше ми писали, що РФ ставила ЗРПК "Панцир" на дахах будинків.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Індія повідомила про перший випадок нового штаму мавпячої віспи 25 сентября 2024

Пацієнт - 38-річний чоловік, який прилетів із Об’єднаних Арабських Еміратів і був госпіталізований до державної лікарні медичного коледжу у Малаппурам.

Зеленська зазнімкувалася з першою леді США на саміті в Нью-Йорку. Фото 25 сентября 2024

23-го вересня під час візиту до США Олена Зеленська взяла участь у Саміті майбутнього ООН. В його рамках у Нью-Йорку відбувся спеціальний захід, ініційований платформою Саміту перших леді та джентльменів, що кількома тижнями раніше провели у Києві.

Asus представила ноутбук Adol 14 Air Fragrance з Ryzen AI 300, від якого приємно пахне 25 сентября 2024

Asus представила ноутбук Adol 14 Air Fragrance з Ryzen AI 300, від якого приємно пахне

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Маммолог 5.0
Маммолог

Отзывов: 1

Пологовий 2 5.0
Пологовий 2

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше