Росія била по Києву ракетою ППО: експерт пояснив для чого

4 сентября 2024

Росія била по Києву ракетою ППО: експерт пояснив для чого

2 вересня окупанти для удару по столиці використовували комплекс С-400. Це установка ППО, ПРО великого радіусу дії. Застосування ракет від них відбувається не вперше, говорить військовий аналітик Павло Нарожний.

>Ворог її задіює нечасто. У неї дальність не велика. За словами Нарожного, для того, щоб дістати Київ, потрібно вести атаку з території Білорусі або Брянської області. Плюс, у неї проблеми з точністю.

"Ця ракета була задумана для збивання літаків або ракет. Коли вона стріляє по землі, вона летить по балістичній траєкторії без коригування. І точність у неї дуже мала. На відстані 140-150 кілометрів - це відстань до держкордону, звідки вони стріляють - точність такої ракети буде вимірюватися сотнями кілометрів. Тож влучити в будь-яку ціль дуже важко", - пояснив аналітик.

З огляду на ці факти, подібними ударами окупанти хочуть досягти 2 мети - терору проти мирного населення або спроби виснаження нашого ППО.

"У ворога таких ракет С-300, С-400 досить багато. Йдеться про тисячі - 5-6 тисяч може бути на озброєнні цих ракет", - резюмував Нарожний.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, скільки годин Shahed може намотувати кола в небі.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Муніципали зупинили скутериста, який п’яним ганяв пішохідною зоною на Контрактовій площі Києва 29 сентября 2024

П’яним ганяв пішохідною зоною на Контрактовій площі Києва: муніципали зупинили скутериста. Фото Порушнику виписали штраф на 17 тисяч гривень

Вікторія Бекхем знялася у рекламі своїх парфумів. Фото 29 сентября 2024

50-річна дизайнерка Вікторія Бекхем знає, що найкраща реклама для її бренду – вона сама. Зірка вкотре вдалася до такої хитрості, представляючи кампейн нових парфумів.

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше