В Україні висміяли ідею Кремля завантажувати піратські фільми "назло Заходу"

28 марта 2023

В Україні висміяли ідею Кремля завантажувати піратські фільми "на зло Заходу"

Українські політики висміяли ідею росіян "піратити" фільми назло офіційним західним правовласникам. Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що "раз іноземні компанії пішли з російського ринку, то тепер люди можуть отримувати контент нелегально з торрентів". Так, на думку Медведєва, "можна завдати максимальної шкоди правовласникам, аж до банкрутства". Bigmir.net зібрав усе, що відомо про ситуацію, з відкритих джерел.

"Якщо вони пішли від нас, усілякі Netflix та інші, значить, будемо це все завантажувати, будемо користуватися безкоштовно. А я б усе це по мережі розкидав, для того, щоб завдати їм максимальної шкоди. Максимальної шкоди, щоб вони збанкрутували!" - сказав Медведєв.

До нього приєднався прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков. Він зазначив, що сам давно займається піратством. Щоправда, із самостійним скачуванням з торрентів він не спромігся розібратися. Тож за нього цим займаються інші.

На цей російський каламбур відреагував радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Росія нічого не винаходить і не придумує, а тільки грабує і обкрадає. Справжнє обличчя "великої російської культури", - підкреслив Подоляк.

 

Фото - Twitter
Фото - Twitter

А міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко написав, що ситуація типова для росіян, які ігнорують закони.

"Санкції проти представників російської культури та конфіскація активів Росії у світі - це наша єдина послідовна відповідь", - написав Ткаченко, наголосивши, що викрадені українські цінності мають бути повернуті.

Фото - Twitter
Фото - Twitter

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що росіяни не захотіли купувати "вітчизняного вбивцю iPhone". 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українець Артем Котенко встановив рекорд на Дитячому Євробаченні 2024 30 сентября 2024

Українець Артем Котенко встановив рекорд на Дитячому Євробаченні 2024. Відео 12-річний підліток привернув увагу публіки до пісенного шоу

Вздуття, акне, втома і не тільки: лікарі назвали десять ознак, що ви вживаєте надто багато сиру 30 сентября 2024

Сир може бути частиною будь-якої здорової дієти, кажуть лікарі, адже в ньому міститься багато поживних речовин, в тому числі білок та кальцій. Однак, надто велика кількість цього продукту може й зашкодити.

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку 30 сентября 2024

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку: разом ми маємо силу. Відео Раніше вона вже була в одязі українських брендів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше