Колишню наречену Володимира Кличка помітили в компанії ексбойфренда, який її бив

24 ноября 2022

Популярну голлівудську актрису Гайден Панеттьєрі, яка є колишньою нареченою українського боксера Володимира Кличка та матір'ю їхньої спільної дитини, помітили в компанії ексбойфренда Брайана Хікерсона. У 2021 року він 45 днів провів за ґратами через побиття знаменитості.

Папараці побачили пару в аеропорту Лос-Анджелеса. Про це повідомляє Page Six.

Зірка фільмів "Крик" та "Добийся успіху" разом із Хікерсоном кудись летіла одним рейсом, перед яким вони зайшли перекусити на фуд-корт аеропорту.

Невідомо, чи означає це, що Панеттьєрі відновила стосунки з аб'юзером, який не лише бив її, а й кусав. Остаточний розрив пари, який міг виявитися лише паузою, стався у травні цього року, коли Хікерсон та актриса влаштували гучну бійку в готелі.

Втім, сам чоловік ще під час свого перебування у в'язниці запевнив, що ніколи не помиритися з колишньою.

Нагадаємо, раніше Панеттьєрі шокувала шанувальників несподіваним зізнанням – з 15 років вона страждає від наркотичної та алкогольної залежності. Саме з цієї причини кінозірка розійшлася з Володимиром Кличком та відправила їхню спільну доньку Кайю-Євдокію до Києва на виховання батькові. Після того, як лікарі сказали актрисі, що її печінка відмовляє, вона прийняла тверде рішення нарешті зав'язати зі шкідливими речовинами. Докладніше – в нашому матеріалі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Панеттьєрі розповіла, що Кайя-Євдокія сильно переживає через війну в Україні. Семирічна дівчинка ставила мамі одне й те саме питання: "Навіщо Путін це робить?"

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Костя Гнатенко назвав відому людину, яка "заразила" Ані Лорак ідеєю "русского міра" задовго до війни: він родом із Росії 4 мая 2024

Костя Гнатенко назвав відому людину, яка "запліднила" Ані Лорак ідеєю "русского міра" задовго до війни: він родом із Росії Артист бачить тут причинно-наслідковий звʼязок

Зірці фільму "Гуцулка Ксеня" діагностували рак - акторка відверто розповіла про лікування 4 мая 2024

"Хороша новина – я буду жити". Зірці фільму "Гуцулка Ксеня" діагностували рак Акторка відверто розповіла про лікування

Андрій Кравченко заступився за скандальну Славу Камінську: вона з усіма спілкується російською, але точно за Україну 4 мая 2024

Андрій Кравченко заступився за скандальну Славу Камінську: вона з усіма спілкується російською, але класна і точно за Україну Вони записали дует на пісню "Зупини"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше