Facebook закликав спецслужби не використовувати фейкові акаунти

21 октября 2014

Представників спецслужб закликали відмовитися від ведення фейкових акуантів у Facebook, які використовуються для боротьби із злочинністю.  

Так, начальник служби безпеки Facebook Джо Салліван заявив, що правоохоронці повинні дотримуватись правил для звичайних користувачів. А також попросив Управління по боротьбі з наркотиками США надати гарантії того, що відомство не використовує фейкові акаунти в соціальній мережі в рамках проведених розшукових заходів і розслідувань.

Причиною цього, стала скарга однієї з мешканок Нью-Йорка, яка заявила, що спецслужбовці створили підроблену сторінку з її ім'ям і опублікував фотографії, які зберігалися в її телефоні. При цьому ця фейкова сторінка використовувалась у ролі приманки для охочих придбати наркотики.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

F-16 в Україні: у Повітряних силах ЗСУ розповіли про перший бойовий політ 4 мая 2024

F-16 в Україні: у Повітряних силах ЗСУ розповіли про перший бойовий політ

У Києві затримали зловмисника, який видавав себе за офіцера СБУ і видурював гроші у сімей українських полонених 4 мая 2024

Видавав себе за офіцера СБУ і видурював гроші у сімей українських полонених: у Києві затримали зловмисника. Фото Підозрюваному загрожує до 8 років тюрми

В Росії підлітки знімали на відео спалення Біблії 4 мая 2024

Хлопці заявляли, що та нібито "не згорить", бо "це ж свята книга". Правоохоронці затримали всіх трьох учасників "розваги".

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше