Поліція серйозно взялася за транспорт із знищеним VIN номером

17 апреля 2024

Поліція серйозно взялася за транспорт із знищеним VIN номером

Патрульні продовжують виявляти транспортні засоби з ознаками знищення номерів вузлів та агрегатів. Один із випадків стався днями близько 11 години. На 56-му кілометрі автодороги Київ – Ковель, де інспектори зупинили мікроавтобус Fiat Ducato.

Під час перевірки наданих водієм документів та порівняння номерів агрегатів патрульні виявили відсутність номера на кузові транспортного засобу та ознаки зварювальних робіт навколо місця, де має бути цей номер. Оскільки у цій події є ознаки кримінального правопорушення, патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова або заміна без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу — це кримінальний злочин. Відповідно до ст. 290 ККУ, відповідальність за цей злочин - штраф від ста п'ятдесяти до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або випробувальний термін на строк до трьох років, або обмеження волі на той самий термін.

 

patrol.police.gov.ua
patrol.police.gov.ua

При цьому ще один випадок стався буквально того ж дня близько 11 години. На вулиці Володимира Момота у Борисполі інспектори зупинили автомобіль Opel Vectra-C. Перевіряючи надані документи водієм, поліцейські виявили явні ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу: інформацію на документі завдано саморобним способом.

Крім того, цей документ та інформація про вищезазначений транспортний засіб не зареєстровані. Також, під час перевірки номерів агрегатів, патрульні виявили, що ідентифікаційний номер кузова знищено. Таким чином, інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Далі слідчі встановлять усі обставини цієї справи.

 

patrol.police.gov.ua
patrol.police.gov.ua

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

YouTube почав показувати рекламу під час паузи у відео 30 апреля 2024

YouTube почав показувати рекламу під час паузи у відео

Варто перевірити себе: три симптоми на шкірі, які вказують на проблеми з печінкою 30 апреля 2024

Жирова хвороба печінки буває двох видів: алкогольна і неалкогольна. Часто ці захворювання проявляються різноманітними змінами на шкірі. Все про шкірні висипання через хвороби печінки — читайте в матеріалі ТСН.ua.

У Realme вийшла найшвидша зарядка у світі 30 апреля 2024

У Realme вийшла найшвидша зарядка у світі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше