Список новостей

подписаться на трансляцию RSS

  1. Mercedes випустила ігровий ноутбук за 107 тис грн

    Mercedes випустила ігровий ноутбук за 107 тис грн

    28 августа 2023

    Mercedes спільно з MSI випустила ігровий ноутбук Stealth 16 A13VG-236. Його товщина всього 2 см, а вага майже 2 кг. Колір пристрою тільки сірий

  2. SpaceX вивела на орбіту 5000-й супутник Starlink

    SpaceX вивела на орбіту 5000-й супутник Starlink

    27 августа 2023

    Аерокосмічна компанія SpaceX запустила на орбіту чергову партію телекомунікаційних супутників Starlink. За словами астрофізика Джонатана Макдауелла (Jonathan McDowell), це була знакова місія для компанії Ілона Маска (Elon Musk), оскільки кількість апаратів, що входять до угрупування Starlink, перевищила позначку в 5000 одиниць. До цього пуску на орбіті було 4983 супутники.

  3. Безпілотні автомобілі насилу розпізнають дітей та темношкірих пішоходів

    Безпілотні автомобілі насилу розпізнають дітей та темношкірих пішоходів

    27 августа 2023

    Розробники систем автономного водіння стверджують, що їхнє програмне забезпечення однаково добре розпізнає дорослих світлошкірих людей, дітей та темношкірих пішоходів. Проте дослідження вчених із Королівського коледжу в Лондоні показало, що це не зовсім так.

  4. Alibaba випустила ШІ-моделі, які можуть розпізнавати зображення та вести діалог

    Alibaba випустила ШІ-моделі, які можуть розпізнавати зображення та вести діалог

    26 августа 2023

    Китайський технологічний гігант Alibaba представив дві мовні моделі - Qwen Large Vision Language Model (Qwen-VL) і Qwen-VL-Chat - демонструють розширені можливості інтерпретації зображень та ведення діалогів природною мовою. Враховуючи зростаючий попит на доступ до передових ІІ-алгоритмів, поява мовних моделей Alibaba може виявитися досить своєчасною.

  5. SpaceX провела успішні вогневі випробування двигунів прискорювача Super Heavy для ракети Starship

    SpaceX провела успішні вогневі випробування двигунів прискорювача Super Heavy для ракети Starship

    26 августа 2023

    SpaceX зробила новий крок до повторного запуску ракети Starship на орбітальну висоту. Учора на космодромі в Бока Чіка (Техас) був випробуваний прискорювач Super Heavy ракети з 33 двигунами Raptor 2. Статичні вогневі випробування пройшли успішно - двигуни відпрацювали 6 секунд, тоді як під час попереднього випробування 4 двигуна відключилися раніше часу. Фактично тепер крім регулятора нічого не заважає SpaceX запустити Starship у космос.

  6. В'єтнамська VinFast, що випустила найгірший електромобіль року, обійшла Mercedes та BMW за ринковою вартістю

    В'єтнамська VinFast, що випустила найгірший електромобіль року, обійшла Mercedes та BMW за ринковою вартістю

    26 августа 2023

    У компанії Tesla з'явився несподіваний конкурент — в'єтнамський виробник електромобілів VinFast Auto, який лише через 10 днів після виходу на біржу Nasdaq через SPAC-злиття обійшов за ринковою вартістю Mercedes і BMW, пише Fortune. За даними S&P Global Market Intelligence, лише за цей тиждень акції VinFast Auto станом на 10:00 ET у п'ятницю зросли в ціні на 312%.

  7. Ведуться переговори щодо викупу легендарної BlackBerry

    Ведуться переговори щодо викупу легендарної BlackBerry

    26 августа 2023

    Приватна інвестиційна компанія Veritas Capital зробила пропозицію про поглинання BlackBerry, повідомляє Reuters із посиланням на власне джерело. Акції BlackBerry, що торгуються в США, на цих новинах додали в ціні 17% до $5,23, а капіталізація канадського розробника досягла $3,1 млрд.

  8. Tesla виплатить кошти інвесторам, що постраждали від твіту Маска про викуп акцій компанії

    Tesla виплатить кошти інвесторам, що постраждали від твіту Маска про викуп акцій компанії

    26 августа 2023

    Акціонери Tesla, які заявили про свої фінансові втрати після того, як генеральний директор автовиробника Ілон Маск (Elon Musk) кілька років тому написав у соцмережі Twitter про намір зробити компанію приватною, отримають компенсацію, яка частково відшкодує їхні збитки. Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) США визначила 3350 претендентів на компенсацію з фонду в $42,3 млн, за рахунок якого вони зможуть відшкодувати близько 52% втрачених коштів.

  9. Google Chrome зможе зачитувати веб-сторінки вголос

    Google Chrome зможе зачитувати веб-сторінки вголос

    26 августа 2023

    Google експериментує з технологіями перетворення тексту на мову в режимі читання в Chrome - настільна версія браузера зможе зачитувати відкриті сторінки вголос. Ця можливість поки що з'явилася у попередній версії програми.

  10. У WhatsApp дозволили надсилати HD-відео

    У WhatsApp дозволили надсилати HD-відео

    26 августа 2023

    WhatsApp запровадила підтримку відео у HD-якості. Після недавнього анонсу про підтримку HD-фотографій, популярний месенджер дозволив користувачам надсилати відео у високій роздільній здатності на платформах iOS та Android.

Каталог отзывов



×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше