Список новостей

подписаться на трансляцию RSS

  1. Следующие MacBook Air и iMac получат 3-нм чипсет Apple M3

    Следующие MacBook Air и iMac получат 3-нм чипсет Apple M3

    24 января 2023

    По словам известного эксперта Bloomberg Марка Гурмана (Mark Gurman), компания Apple работает над компьютерами MacBook Air и iMac, использующими чипсет M3 — такие будут строиться на эффективном 3-нм производственном процессе и пока недоступны пользователям. Хотя время появления новых устройств неизвестно, Гурман рассчитывает, что сами M3 представят уже в этом году или в начале следующего.

  2. На Android активно поширюється небезпечний вірус Hook

    На Android активно поширюється небезпечний вірус Hook

    24 января 2023

    Фахівці ThreatFabric попереджають, що пристрої на базі операційної системи Android можуть заразитися новим вірусом Hook. Він здатний передати зловмисникам користувацькі дані і встановити повний контроль над гаджетом. Про це повідомляє threatfabric.com.

  3. П'яних водіїв за кермом перевірятимуть  по-новому

    П'яних водіїв за кермом перевірятимуть по-новому

    24 января 2023

    При зупинці автомобіля представники патрульної поліції мають право попросити водія пройти перевірку на стан алкогольного чи наркотичного сп'яніння і той не має права їм відмовити. В ідеалі, навіть законослухняні водії повинні знати порядок проходження огляду, наприклад, при відмові на абсолютно тверезого водія можуть скласти протокол за перебування за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

  4. До четверти всех iPhone Apple собирается выпускать в Индии

    До четверти всех iPhone Apple собирается выпускать в Индии

    24 января 2023

    В прошлом году выпуск iPhone 14 в Индии был освоен с минимальной задержкой относительно китайских площадок подрядчиков Apple, и этот факт удостоился внимания министра торговли страны Пиюша Гояла (Piyush Goyal) во время выступления на этой неделе. Он также заявил, что Apple намеревается довести долю выпускаемых в Индии смартфонов до четверти всей структуры поставок, хотя и не стал уточнять, к какому сроку.

  5. В Україні з'явився додаток для відстеження стану близьких

    В Україні з'явився додаток для відстеження стану близьких

    24 января 2023

    Військовий Євген Коваль створив мобільний додаток MyState. Ідея про програму прийшла після одного з обстрілів Києва. Тоді боєць писав багатьом питання, як вони. Процес вдалося автоматизувати. Про це повідомляє bazilik.media.

  6. ЗСУ показали унікальний словацький безпілотник для розмінування

    ЗСУ показали унікальний словацький безпілотник для розмінування

    24 января 2023

    Сьогодні в лавах ЗСУ є величезна кількість самої різної західної техніки. Судячи з низки нещодавніх домовленостей, кількість бронетехніки та різних зразків озброєння продовжить активно зростати. Водночас серед уже переданої техніки є безліч дуже цікавих екземплярів, які допомагають не лише українським військовим, а й рятувальникам.

  7. Carhartt випустила "розумну" жилетку

    Carhartt випустила "розумну" жилетку

    24 января 2023

    Компанія Carhartt представила жилетку Carhartt X-1. Одягом керує штучний інтелект, тому нагрівання регулюється автоматично. Про це повідомляє gizmochina.

  8. Фанера и OSB: особенности, виды и сравнение

    Фанера и OSB: особенности, виды и сравнение

    24 января 2023

    OSB и фанера – популярные материалы, имеющие схожие характеристики и область применения, поэтому многие их путают или считают, что это одно и то же

  9. В Україні падають ціни на пальне - що кажуть експерти

    В Україні падають ціни на пальне - що кажуть експерти

    24 января 2023

    Останнім часом цінник на пальне в Україні у роздрібному продажу продовжує падати і це попри зростання котирувань на зовнішніх ринках. Наразі ключовими факторами падіння цін на пальне є високі темпи постачання, а також велика конкуренція між різними мережами АЗС. Водночас експерти прогнозують, що тенденція до здешевлення палива вже в лютому зміниться і ціни підуть у зростання повідомляє Delo.

  10. TikTok спеціально робить деякі відео вірусними - Forbes

    TikTok спеціально робить деякі відео вірусними - Forbes

    24 января 2023

    Співробітники TikTok регулярно роблять ролики вірусними завдяки ручному просуванню в стрічці. Певні відео обходять алгоритми й отримують гарантовані перегляди. Про це повідомляє Forbes з посиланням на шістьох колишніх і нинішніх працівників соцмережі, а також на внутрішні документи.

Каталог отзывов



×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше